De In-group

Organisaties zijn niks zonder mensen. Sterker nog, eigenlijk zijn ze niks anders dan een groep mensen die samen wat moois willen maken. In het kader van Biases zouden we onszelf dan ook tekort doen als we niet ook iets zouden zeggen over onze Bias Brothers In-group! Meet the team. Samen dragen ze meer dan 100% bij aan het geheel. 

Martin Dongelmans is een topvent waar ik met heel veel plezier mee samenwerk. Met scherpe vragen, verrassende invalshoeken en een goeie dosis humor en enthousiasme weet hij elke bijeenkomst een memorabele aangelegenheid te maken. Daarnaast heeft hij een dijk aan ervaring als HR professional en consultant wat hem een waardevolle toevoeging maakt aan ons team (zijn eigen inschatting is dat hij 55% toevoegt)!

Zijn favoriete cognitieve bias? Dat zijn denk ik het humor en ook bizareness effect.

~ Lukas ~

Lukas Heijdt is een geweldige geweldenaar als het gaat om prikkelen en inspireren. Zijn kennis van en enthousiasme voor de mens, haar biologie en psychologie zijn indrukwekkend. En dat terwijl hij nog zo jong is (implicit stereotype?). Hij weet van iedere lezing en training een feestje te maken. Hij draagt een hoop praktijkervaring mee in trainingen, coaching, projectmanagement en veranderkundig advies (hij gelooft dat hij 55% bijdraagt aan het geheel). Bovendien erg creatief en mentaal wendbaar.

Zijn favoriete cognitieve bias? Dat is denk ik het bike-shedding effect.

~ Martin ~